Η εταιρεία  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και έκτοτε είναι αφοσιωμένη στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και εμπορίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

 

Από το 2008 η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της  εκμετάλλευσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έχοντας αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει ένα σημαντικό αριθμό φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

 

Ο προσανατολισμός στην εκμετάλλευση των ΑΠΕ δεν προήλθε μόνο από την συνεχή προσαρμογή των επιχειρηματικών σχεδίων της εταιρίας με βάση τις επιβολές της αγοράς, αλλά και από την  αναγνώριση της σημασίας της πράσινης ενέργειας για το μέλλον του περιβάλλοντος μας και κατ’ επέκταση για τη ζωή μας.

 

Στην ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε., με άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης των πελατών μας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση έργων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και την συντήρηση τους δίνοντας έμφαση στο after sales service. Συγκεκριμένα, η πελατοκεντρική  φιλοσοφία της εταιρείας αντικατοπτρίζεται στο service των προϊόντων που γίνεται από έμπειρα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών τα οποία λειτουργούν σε 24ώρη βάση 7 μέρες την εβδομάδα.

 

Σκοπός της ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. είναι να μεταδώσει στον πελάτη την αίσθηση σιγουριάς για την αξιοπιστία τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που παρέχει.

 

Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας επισφραγίζεται από την πιστοποίηση της εταιρείας μας με ISO 9001:2015